(foto: fra inter, twitter)

Belgieren hadde ikke noe spesielt givende opphold i landslagsdrakten under EM, men før sommeren satte den tidligere avskrevne United-stjerna punktum for en helt vill sesong med Antonio Conte.

Nå har Conte forlatt/blitt dyttet ut fra Inter-skuta, og det var halvt forventet at en av verdens vasseste angrepsspillere skulle følge etter. Spesielt når Serie A-mesteren er tvunget til å gjøre drastiske kutt på utgiftsbudsjettet og redusere smertefull gjeld.

Les: Om kun kort tid har West Ham skaffet seg spillere fra gigantene PSG og Barcelona

Chelsea har de siste månedene vært sterkt linket til Lukaku. Ifølge Gazzetta dello Sport hadde klubben og Lukaku møte på torsdag for å se på mulighetene for et comeback til Stamford Bridge (forrige gang ble det 15 kamper rundt 2011).

Den italienske avisen hevder Chelsea på torsdag var klar med tilbudet om en dobling av lønna, fra 7,5 millioner euro på San Siro til 15 millioner euro. Lukaku svarte med å trekke seg fra samtalene.

Les på Popidol: Bare Egil og Aslag ute med debutsingel «Pupper og penger»

Den italienske avisen mener det var fire grunner til at Lukaku takket nei til over én millioner kroner ekstra i ukelønn:

1. Overvekt av negative minner fra Premier League de siste sesongene

2. Er vel etablert i Milan med tre leiligheter og ulike forretninger han driver

3. Inter-supporterne har gitt støtte hele veien – har et tett forhold (i motsetning til United-supporterne på tampen av Old Trafford-oppholdet)

4. Serie A-titlen har gitt mersmak, Lukaku har topp motivasjon for å vinne back-to-back.

For oss blir dette vakkert. Det er godt å se at money´s not always king – selv i fotballens verden.

Les: Bryter egne regler i Karim Benzema forhandlinger