Vil så gjerne. (foto: pogba, twitter)

Det begynner å bli en stund siden den avdøde agenten Mino Raiola brukte media til å fortelle hvor lite fornøyd han var med Manchester United og at Real Madrid og andre giganter sto med døra vidåpen for klient Pogba. Vi digger spilleren Pogba når han er på topp, problemet er at det begynner å bli noen sesong siden dette skjedde. Det er derfor et hardt slag for franskmannen å se sine landsmenn i VM samtidig med at han selv får nok en nedslående beskjed.

Den tidligere United-spilleren fikk ikke mange ukene på treningsfeltet i sommer med Juventus før det smalt i kneet. Fortsatt til gode å prestere på kamparenaen i Juve-drakta denne sesongen, står Pogba notert med sin siste kamp tilbake i april da han fikk ti minutter i Uniteds bitre 4-0 tap mot erkerival Liverpool.

LES: Skal overbevise tidligere Glimt-stjerne Kasper Junker om å skifte kontinent

Nå hevder Calciomercato at returen til kamparenaen hos Juventus tar lenger tid en tidligere antatt. Pogba skulle være klar til rundt nyttår, ifølge det italienske mediet har franskmannen fått beskjed at det tar minst én måned til med opptrening, der rehabliiteringen går tregere enn håpet.

Dette betyr at trener Allegri har seks kamper (inklusiv mot serieleder Napoli) i januar han ikke kan disponere sommerens store forsterkning, Paul Pogba. Vi ønsker franskmannen good recovery, men denne sesongen virker å være kjørt.

LES OGSÅ: Lover spillerne «en busslast med prostituerte» hvis de banker Juventus