Andriy Shevchenko

Andriy Shevchenko. For oss som har reist noen runder rundt solen er dette en spiller som bringer frem godfølelsen. Den tidligere ukrainske landslagsspilleren var en av de aller vasseste foran motstandernes mål, og ble i 2004 kåret som årets spiller i Europa. Nå skal den tidligere Milan -og Chelsea-spilleren inn og lede troppene mot Jose Mourinho.

Shevtsjenko har siden 2016 ledet det ukrainske landslaget med suksess, men ga seg etter EM-sluttspillet. Ifølge La Gazzetta dello Sport hentes 45-åringen inn fra neste uke som trener for Genoa. Etter 2-2 kampen mot Empoli på fredag er den stolte Serie A-klubben nede på 17. plass.

Les: Spansk media: Real Madrid dumper fire lønnsvinnere – rydder vei for supermakker til David Alaba

Fra 15. november tar det Miami-baserte 777 Partners over klubben, og skal ifølge den italienske avisen hente inn Shevchenko som redningsmann og gi klubben en «internasjonal touch».

Den første kampen for Shevchenko kan dermed bli mot Rom,. 21. november. Her kommer et såret Mourinho-dyr etter Bodø/Glimt skrellene, en Roma-manager som garantert ikke tenker å tape mot sin tidligere Chelsea-spiller på sidelinjen for Genoa. Vi husker godt hvordan det i 2007/08 gikk ei kule varm da Mourinho og Shevchenko kom i skikkelig krangel.

Ikke god på å tilgi. (foto: roma, twitter)

Vi kan knapt vente.

Les: Tar totalt feil om Ronaldos jobb hos United