Origi. (foto: liverpool fc)

Den belgiske spilleren har aldri spilt første-, andre eller tredjefiolin i angrepet til Liverpool, men er likevel spilleren Jürgen Klopp vet kan avgjøre de tetteste kampene. Nå føler 26-åringen at det er på tide å søke mer spilletid.

Til sommeren er det kontraktsutløp, 71 minutter fordelt på 5 Premier League tyder på at senterforwarden ikke kan vente seg spesielt mer action hvis han blir på Anfield.

Origi har også vært på banen denne sesongen i fem Champions League kamper. Med 170 kamper i Liverpool-drakt og 40 scoringer som innbytter er det liten tvil at belgieren har et enormt potensiale for klubber som ser på 26-åringen som et førstevalg. Flere klubber har vært i dialog med Origi, nå hevder Calciomercato at belgieren har bestemt seg.

Les: Nå er det ikke en kjeft som tør å se på Bodø/Glimt som den tafatte lillebroren

Den italienske avisen hevder Origi har takket nei til engelske og tyrkiske klubber for å velge overgang til AC Milan. Ifølge journalisten Daniele Longo var det møte mellom Milan og Origo-representantene på mandag, der partene skal mer eller mindre ha blitt enige om en langtidskontrakt med årslønn på rundt 40 millioner kroner.

The last Swedish Samurai venter

Uansett hvor mye vi har digget Origi hos Liverpool, AC Milan høres ut som et klokt valg. Paulo Maldini, Stefano Piolo, Zlatan og gjengen har noe stort på gang som kommer til å gi mye moro for belgieren de neste årene.

Les: Nå tipper det helt: Liverpool åpner døra for Marcus Rashford