Raphinha

Denne helgen har Chelsea eier Todd Boehly (som har ansatt seg selv som sportsdirektør) vært på besøkt hos Barcelona og hatt meget fruktbare samtaler som med stor sannsynlighet ender med at han legger igjen enn betydelig som med penger. Spillere som Azpilicueta, Alonso og Sergino Dest er diskutert og den største rosinen i pølsa Frenkie de Jong som kan fylle klubbkassa på Camp Nou betydelig.

Raphinha var «mot eget ønske» i praksis klar med en overgang til Chelsea, men han ønsker å spille for Barcelona. I slutten av juni var Chelsea og Leeds enige om en pris som skulle sende den brasilianske høyrevingen til London-klubben.

Les: Chelsea eier Todd Boehly har landet i Spania på shopping raid

Bare noen dager senere kunne Sporten.com melde at Raphinha var fast bestemt på å dra til Barcelona, ​​​​derfor ønsket han å suspendere de personlige forhandlingene med Chelsea.

Sport melder at Barcelona føler seg overbevist om at Raphinha havner i den spanske storklubben. Barcelona har ennå ikke tilbudt samme beløp som Chelsea, og det vil heller ikke skje.

Sport skriver at Barcelona vil tilby 55 millioner euro pluss bonus, som er rundt 410 millioner kroner. Det beløpet er 110 millioner kroner mindre enn Chelseas bud på 70 millioner euro, likevel tar Barca-ledelsen det med ro.

Årsaken er at Raphinha og Deco, som er Raphinhas agent, begge burde være fullt forberedt på å få en avtale med Barcelona. – Forhandlingene mellom Leeds og Barcelona har kommet såpass langt at Raphinha allerede i begynnelsen av neste uke kan bytte til spansk fotball. – Men først må penger fra Chelsea på plass.

Ironisk nok vil Todd Boehly sine penger gjøre Barcelona i stand til å ta innersvingen på et av Chelsea sine sommermål, et mål som var «nesten» på plass.

Ekskjæresten til Neymar: Karoline Lima dumper Eder Militao et par dager før termin

Raphinha scoret 11 mål på 35 kamper for Leeds i Premier League forrige sesong.