Maestro ved tegnebordet med god beinplass.

For et år siden fikk en furten Harry Kane ekstra sommerferie etter at Tottenham stoppet en overgang til Manchester City. I år er situasjonen i London klubben en helt annen. – Ingen av de manager Antonio Conte vil ha med seg videre, inkludert målmaskin Harry Kane er engasjert for en ny sesong.

Det er klart for en sommer turne til Asia, men ikke alle får være med Sergio Reguilón, Giovani Lo Celso, Tanguy Ndombele og Harry Winks må alle bli hjemme mens lagkamerater drar til Sør-Korea. – Tottenham er Sør Koreas mest populære Premier League lag på grunn av Son Heung-min som er en nasjonalhelt.

Les: Ironisk nok kan Chelsea cash sørge for at de mister Leeds-stjerne

Harry Kane, Son Heung-min og de andre Tottenham-spillerne satte seg på flyet i retning Asia lørdag.

Reguilon, Lo Celso, Ndombele og Winks er ifølge Tottenham igjen i Londom for å fortsette sine sesongforberedelser.

Daily Mail skriver at de ikke en del av Tottenham-manager Antonio Contes fremtidsplaner og må på leting etter ny arbeidsgiver.

Heller ikke nysigneringen Clément Lenglet er med til Sør-Korea, men det er på grunn av at midtstopperen ikke har fått orden på de nødvendige reisedokumentene etter å ha blitt klar for Tottenham på lån fra Barcelona fredag.

Med på flyet til Sør-Korea var alle de øvrige nysigneringene til Tottenham. Klubben har hentet Fraser Forster, Ivan Perisic, Yves Bissouma og Richarlison hittil i overgangsvinduet. Steven Bergwijn ble fredag solgt til Ajax.

Les: Chelsea eier Todd Boehly har landet i Spania på shopping raid

I løpet av oppholdet i Asia skal Tottenham spille mot Team K League, som er et lag bestående av spillere fra den sørkoreanske toppdivisjonen og mot Sevilla.