Trent Alexander-Arnold

Trent Alexander-Arnold drar en gammel Jamie Carragher-klassiker opp av hatten og understreker at han ønsker å utvikle måten å spille på igjen.

Trent Alexander-Arnold har spilt en flott sesong på Liverpools høyreback. Spesielt har han vist ferdigheter med å dra laget fremover og han har overbevist de fleste om at han har et imponerende blikk for spillet.

Les: Bekreftet: Tidenes nest dyreste svenske solgt til Juventus

Alltid gøy når noen «tar igjen» ovenfor en meget frittalende og bastant kommentator.

Han har vist ideene sine om hva det vil si å spille i bakerste posisjon, og sammen med sin venstreorienterte kollega, Andy Robertson, forteller han at de jobber vi med å utvikle spillemåten.

De to utfordrer hverandre på daglig basis.

«Vi konkurrerer absolutt med hverandre. Vi har en konkurranse om hvem som kan score flest mål og gjøre flest assistanser, og det presser oss», sier Alexander-Arnold til BT Sport.

«Som par ønsker vi å endre måten vi har oppfattet backstillingen til nå. Selvfølgelig er det også den berømte måten å si det på: ‘Ingen vil vokse opp og være en back eller bli en Gary Neville’.

Denne uttalelsen kommer fra Liverpool-ikonet Jamie Carragher, som i en ertende tone en gang sa ordene rett i ansiktet til Gary Neville under en taktisk analyse på TV – men Alexander-Arnold tror han vil være en ny type back.

«Vi ønsker å bringe en annen måte å tenke på, og det er det vi har gjort de siste 18 månedene,» sier Alexander-Arnold.

21-åringen har bidratt med to scoringer og ti assist denne sesongen. – Og skal vi tro på den nye måten å spille forsvar på blir det mer av den sorten fremover.