Startet sesongen med brede smil. (foto: psg, twitter)

Fotballens verden er og blir crazy. Men når det går om flere hundre milioner for toppklubbene, råder gjerne panikken når klubben møter sportslig motgang. Mauricio Pochettino ledet Tottenham til en historisk Champions Leagu-finale og ble belønnet noen måneder senere med sparken.

Mange ristet på hodet over hastverket med å kvitte seg med Pochettino i 2019. Flere ristet på hodet da Daniel Levy og gjengen hentet inn José Mourinho.

Les: Carlo Ancelotti klar til å ta imot Manchester United keeper

Så forsvant Mourinho noen dager før ligacupfinalen og Tottenham er igjen ute på jakt etter en langsiktig managerløsning.

Nå hevder Independent at Pochettino igjen har kommet opp som et alternativ hos Tottenham. Thomas Tuchel forlot PSG i en sportslig gjørme, men tok over Chelsea og reddet sesong og vel så det. Hos PSG har Pochettino ikke klart det samme.

Utenfor Champions League-finale og tap av Ligue 1-trofeet da Lille holdt hele veien inn forrige helg. I Paris er ikke dette nevneverdig imponerende av en manager med denne troppen.

Les på F7: Hamilton etter nedturen i Monaco: «Jeg forstår det ikke»

Den ene erstatter den andre som erstattes av den første?

Ifølge The Independent har styret hos Tottenham lagt frem Pochettino som det beste trekket for å få Totteham inn på riktig spor igjen (og beholde Harry Kane).

Fotballens verden er og blir crazy, men en Pochettino-retur til London er vel for crazy. Eller?

Les: Cristiano Ronaldo takker for seg