(c) Bilde: RB Leipzig

Red Bull Leipzig har som formål å være et godt utstillingsvindu for sine eiere og det er viktigere enn det klubben eventuelt skulle tjene i kroner å øre. Selskapet omsetter for  7,391 milliarder dollar i året og da blir fotball småpenger i forhold.

Den tyske landslagsspissen Timo Werner ønsket i sommer å komme seg videre, men så langt har det ikke skjedd, med et år igjen av kontrakten var fremtiden uviss, klubb og spiller ble enige om en forlengelse som har en utkjøpsklausul som er lavere enn de tilbudene som de har mottatt.

Les: Griezmann er den nye Barcelona-sjefen!

23 år gamle Werner utvidet frem til sommeren 2023, men ifølge Kicker er det langt fra sikkert at Werner vil holde seg i klubben så lenge. RB Leipzig har startet sesongen i Bundesliga på best mulige vis, to seire på de første to kampene.

Den nye kontrakten således en frikjøpsklausul på rundt beskjedne 300 millioner kroner, som faktisk er mindre enn prisen som RB Leipzig snakket om i sommer. – For selv om Timo Werner skulle slutte i klubben vil de han skal fortsette å være en god ambassadør for Red Bull.

Les: Real snublet – Zidane ber om det han garantert ikke får