Var det mest morske bildet vi fant av mester Klopp. (foto: liverpool., twitter)

5-1 mot Toulouse i Europaligaen var som Klopp etterpå beskrev som «den perfekte kvelden». Det som ikke var like perfekt for Liverpool-manageren er spillerne han ikke kan benytte på grunn av tankeløse landslagstrenere.

-Han (Konate) startet ikke i kveld. Han er ikke engang i troppen. I love absolutely alt med Ibou, men problemet er at Ibou har perioder med skadeproblemer og Monsieur Deschamps spilte ham 90 og 87 minutter i de to kampene (mot Nederland og Skottland), så vi brukte denne kampen til å gi ham litt hvile, begynner Klopp til RMC Sports.

LES: Notts County ilte ut da det ble kjent Taylor Swift kjøper klubben

Liverpool-manageren tenkte han skulle bruke anledningen med fransk media til å sende en «wake up call» til den franske landslagstreneren.

-Han kunne ha spilt i kveld, men han må spille igjen på søndag. Jeg sa til Ibou at han skulle fortelle Monsieur Deschamps at dette er hvordan du hviler en spiller. Ikke bare tre minutter…, kommer det fra Klopp.

Det lød veldig vennskapelig med Monsieur Deschamps, men det var liten tvil om at Jürgen Klopp godt kunne tenkt å ta en telefon til den franske landslagstreneren for å fortelle hva han mente om maks spilletid to kamper på rad for Liverpool-spilleren som er merket av tidvise småskader.

LES OGSÅ: Må ikke finne på å starte uten Harry Maguire mot Haaland og gjengen