Full gass. (foto: arsenal, twitter)

Fotball er og blir ferskvare. Det du gjorde forrige måned på kamparenaen betyr mindre når dommeren igjen blåser til kamp. Tottenham startet best denne sesongen, men har nå tre tap på rad. Arsenal og Ødegaard valgte den motsatte varianten.

På mandag filleristet Arsenal byrivalen med 3-1.

Les: Aaron Ramsey savner engelsk fotball og engelsk fotball savner ham

– Det var utrolig deilig. Det beviser hvor mye det betyr for fansen. Det har vært en spesiell dag, og det var deilig å kunne gi det her tilbake til fansen. Vi har hatt en litt trå start på sesongen, men slår tilbake med tre seirer. Så nå er vi virkelig med igjen, sier Ødegaard etter kampen til TV 2.

For det var en helt spesiell dag. Etter tolv minutter kom et klikk-klakk spill mellom Ødegaard, Saka og Smith-Rowe til 1-0 ledelse. Kvarteret senere var Pierre-Emerick Aubameyang tilbake med nydelig scoring: 2-0.

Les på Engelske klubber: Villaspillere psyket ut Bruno Fernandes: «Burde gi gult kort»

Det var spesielt trioen Ødegaard, Smith-Row og Saka som sørget for at Tottenham rett og slett ble rundstpilt. Før Tottenham fikk lov til å gå til pause, hadde Saka lagt på til 3-0.

Nuno Santo kom til Emirates med 3-0 tap mot Crystal Palace og det samme mot Chelsea. På mandag kom den tredje kampen på rad med tre baklengs.

Son Heung-min fikk satt inn et trøstemål, men Harry Kane, spilleren til 1,5 milliarder pluss, kunne inget gjøre. Big Harry gikk av banen uten scoring etter 6 Premier League-kamper.

Arsenal slipper å bekymre seg for dette. De nøytraliserte Kane og resten av Tottenham-spillerne til en deilig og overbevisende seier. Thierry Henry satt på tribunen og fikk oppleve god gammeldags Arsenal-tempo. Ikke rart han satt og gliste.

Les: Bild: Timo Werner jobbet for overgang til Manchester United