Eden Hazard. (foto: chelsea, twitter)

Eden Hazard er like viktig for Chelsea som fløte er for fløtegratinerte poteter. – Hver eneste overgangsvindu har en eller annen storklubb vært på døra med spektakulære tilbud, noe som har gjort at den belgiske venstrevingen er usikker på hva han skal gjøre. 

Chelsea sin manager Maurizio Sarri skjønner at en ulykkelig stjernespiller ikke virker, det er bare å se på hva som har skjedd med Manchester Uniteds superstjerne Paul Pogba etter Ole Gunnar Solskjær blåste litt lykke inn i livet hans.

Les: Tidligere Rosenborg-spiller tilbake i Eliteserien

Daily Start siterer manageren på at han ikke kommer til å stå iveien for Eden Hazard og vil la han gå i sommer til Real Madrid hvis han ønsker.- Resultatet av den strategien er som følger, enten casher de stort inn på et salg, eller så har de en fornøyd superstjerne som blir værende på Stamford Bridge.

The Independent har snakket med tidligere Chelsea-lagkompis Cesc Fábregas (Cesc ble i år Monaco spiller) som tror Hazard bestemmer seg for å forlenge oppholdet i Chelsea. – I fotball som i kjærlighet, hvis du setter dem fri, kommer de ofte tilbake.

Senere idag reiser Chelsea til Etihad Stadium i møte med Manchester City, taper de den kampen vil de også tape fjerdeplassen til Manchester United.

Les: Ustoppelige Ole Gunnar Solskjær