(c) Bilde: HamKam: Patrick Alfei Sæbø

Det er klart det er stort å få sin første proffkontrakt, drømmen om å bli proff fotballspiller er det bare et fåtall som når. HamKam har signert det lokale midtstoppertalentet, Patrick Alfei Sæbø fra Ottestad.

Unggutten som har flere sesonger bak seg på HamKam G19 har signert en toårskontrakt, og er veldig glad for å bli endel av HamKams a-lag.

«Dette er en drøm som går i oppfyllelse. Det er jo min første proffkontrakt, og jeg er veldig glad for det. Det er jo noe jeg har jobbet for lenge, forteller Ottestad-gutten før han forteller at han skal jobbe hardt for å bli så god som mulig».

Sportsdirektør Espen Olsen er også glad for å få med Patrick på laget.

Les: Jonathan Levi tilbake i Sverige

– Patrick er veldig trygg og god med ballen, og vi skal utvikle ferdighetene til å forsvare eget mål ytterligere. Han er ung og vi tror han kan utvikles til å bli en god stopper for HamKam. Samtidig får han gode forbilder å jobbe med i Rubén, Jacob og Odmar, sier Olsen før han forteller hva som trigget han og Gaute til å ønske Patrick med på laget.

– Ferdighetene med ball!

To lokale spillere inn på like mange dager er godt nytt for en klubb som ønsker å ha en god lokal profil.

– Det er kjempeviktig med unge lokale spillere som er med på å utvikle klubben videre. Det er endel av vår strategiplan og ha mange lokale gutter i troppen. Til slutt vil det være med på å øke interessen rundt HamKam, forteller Olsen før han avslutter med at dagens tropp på 17 mann skal økes med et par til inn.