Skal lære gutten hvordan man stanser en Arsenal-spiller på Carvajal-måten. (foto: Real Madrid, x)

Da Arsenal sendte Sevilla hjem med 2-0 tap i gruppespill-kamp i Champions League i november, var det en 20-åring på den spanske siden som fikk en historisk fotballeksjon av Arsenal-angrepet med Gabrriel Martinelli i slaget. Ingen forsvarsspillere var driblet så mange ganger som 20-åringen i en Champions League kamp de siste åtte årene. Nå er han en av toppkandidatene til å erstatte Real Madrid-legenden Dani Carvajal.

Først til Carvajal. Med kontraktsutløp i 2025 har Real-ledelsen startet jakten på en høyreback som hentes inn for å rotere med 32-åringen i hans trolig siste sesong hos kongeklubben, for så å overta rollen som langsiktig back på høyresiden.

LES: Liverpool har ikke lenger noe valg

Så hvem er denne 20-åringen som ble rundlurt av Arsenal-angrepet og samtidig står på lista hos Real Madrid? Den spanske U21-landslagsspilleren Juanlu Sanchez.

Sett bort fra ydmykelsen på Emirates har Juanlo ifølge spanske AS blitt sett på som en potensiell langsiktig løsning i forsvaret til Real Madrid. Denne sesongen har 20-åringen erstattet kaptein Jesus Navas i rollen på høyrebacken hos Sevilla, så langt i sesongen har det blitt 18 La Liga-kamper på Juanlu, som raskt har jobbet seg oppover akademiet til Sevilla, innom B-laget, så gjennombrudd denne sesongen sammen med Sergio Ramos og gjengen.

ENGELSKE KLUBBER: Tilbyr mer enn det Jürgen Klopp tjener og mye mer enn det Thomas Tuchel drar inn

Blir en spennende spiller å følge. Vi tipper Carvajal og Ancelotti kan lære høyrebacken hvordan man stanser driblefanter fra Arsenal.

Alt du trenger å vite: Real Madrid – Sevilla