Holder ikke lenge... (foto: forest, twitter)

Hver eneste kamp synes å være en skjebnekamp for Nottingham Forest og manager Steve Cooper. Sist helg var den en «må vinne» kamp mot Wolverhamton på Molineux Stadium. – Kampen endte 1 – 1 og sparkingen av Cooper ble utsatt.

I kveld tar Nottingham Forest imot Tottenham på City Ground. Talksport som tidligere har meldt at tidligere Wolverhampton-manager Julen Lopetegui er aktuell som en mulig erstatter for Steve Cooper mener at et ydmykende tap må til for at jobben skal ryke i år.

Les: Tobias Bjørnebye ferdig et halvt år før kontraktsutløp

Det skal være to årsaker til at styret ikke har vært så rask med å sparke sin manager til tross for at de ligger farlig nær nedrykkstreken. Coopers engasjement! – Som var godt å ha da Nottingham Forest kom rykket opp i Premier League etter en vellykket 2021/2022 sesong og nå som kampen er mot nedrykk.

Ingen erstatter på plass! Julen Lopetegui som nylig avslo et tilbud han fikk fra saudiarabiske Al-Ittihad, er interresert, men den spanske manageren fortsatt usikker på om han ønsker seg Premier League eller heller venter på en retur til La Liga.

LES: Newcastle må hente inn spilleren de hadde totalt avskrevet for sesongen

Nottingham Forest ligger på 16.plass før kveldens kamp med 5.poeng ned til Luton som ligger under den røde streken.