Michael Carrick, Ole Gunnar Solkjær og Kieran McKenna hadde det høy på jobb

Det har selvfølgelig skjedd mye for Kieran McKenna siden han var en av assistenttrenerne til Ole Gunnar Solskjær på Old Trafford, men fra vårt perspektiv har 38-åringen dratt inn solid erfaring fra perioden med den norske United-treneren – og blir for evig og alltid «tidligere Solskjær-assistent». Siden 2021 har McKenna stått på egne ben som hovedtrener for Ipswich Town. Fra League One til Premier League-opprykk sier det meste om hva som bor i den unge treneren. Ikke overraskende er storklubbene interessert i den tidligere Man United-assistenten.

McKenna har vært sterkt linket til Manchester United, der Ratcliffe og gjengen er ute etter en trener som kan stå bak den langsiktige oppgangsperioden, men roter rundt med prosessen om Erik ten Hag skal bli, eller ikke. The Guardian melder det er en annen klubb som nå har intensivert jakten på McKenna-signaturen.

LES: Melder Vincent Kompany er i forhandlinger med en av verdens beste klubber

Forrige uke ble det bekreftet at Roberto de Zerbi er ferdig som Brighton-trener, det engelske mediet hevder Premier League-klubben har gått rett inn i forhandlinger med McKenna om jobben.

ENGELSKE KLUBBER: Om 12 dager entrer neste Liverpool-trener scenen

Skal Manchester United være med på å kjempe om suksesstreneren, er det på tide å bestemme hva som skjer med Ten Hag etter FA Cupfinalen, 25. mai. McKenna passer profilen til Brighton perfekt og nøler ikke.