Brian Priske skal hoppe etter Arne Slot, som får en adskillig tøffere jobb i Liverpool.

Det kommer til å ta tid å venne seg til at det er en kar som heter Arne som skal lede Liverpool. Selv om at ikke starter i jobben på en drøy uke har han følge BBC startet planleggingen av neste sesong.

Arne Slot vil bygge laget rundt fire spillere, det skal være Darwin Nunez, Mohamed Salah, Trent Alexander-Arnold og Virgil van Dijk. 45-åring har meldt inn at de er grunnleggende for hans debutsesong i Premier League. – Det skal ha gjort at alle tanker om å selge Darwin Nunez er skrinlagt.

De Telegraaf skal ha fått innsyn i Arne Slot sin kontrakt med Liverpool.

Les: Det er Mbappé brødrenes mor og agent Fayza Lamari som er den store stygge ulven

Slot har signert en treårskontrakt og vil formelt tiltre stillingen 1. juni. – Han skal fylle store sko, Jürgen Klopp har i løpet av sine ni år skapt magi på Anfield og blant annet vunnet Premier League og Champions League.

Nederlenderen kommer til å tjene store penger sammenlignet med det han tidligere tjente hos Feyenoord.

Siden han signerte en kontraktsforlengelse hos Feyenoord i fjor, har han hentet inn 4-5 millioner euro med bonuser inkludert. Hos Liverpool vil han motta 8 millioner euro per år FØR bonuser.

Les: Siterer Cesc Fabregas: “Once a gunner, always a gunner.”

De Telegraaf: «Feyenoord-treneren vil kunne tjene rundt 8 millioner euro og han vil kunne øke lønnen til en enda høyere høyde for hver nasjonale tittel eller cup han vinner.»

Klopp hadde en avtale på 17 millioner euro per år i Liverpool.

Feyenoord under Slot tok i andreplassen i Eredivisie og vant KNVB-cupen denne sesongen.

De registrerte 84 poeng og endte bak PSV Eindhoven.