Har skreket seg til forsterkninger, men ikke den siste. (foto: tottenham, twitter)

Antonio Conte satte inn en durabelig sluttspurt i Premier League som sikret Tottenham den etterlengtede Champions League-billetten. Med det på plass, skal Fabio Paratici sørge for at Spurs-manageren har den nødvendige angrepsstyrken på vei inn i sesongen. På torsdag sendes en av Premier Leagues mest ettertraktede spisser til medisinsk test hos Spurs.

Endelig! Det har vært en vill kamp om Evertons Richarlison signatur, ifølge The Athletic er Tottenham enige med Everton om overgangssum. Conte får spilleren som har bevist han behersker engelsk fotball, med 48 scoringer på 173 Premier League-kamper. Forrige sesong sto brasilianeren for solide 10 scoringer på 30 PL-kamper for en klubb der alt manglet.

LES: Manchester United blar opp en halv milliard etter Arsenal fikk nei

På det brasilianske landslaget har også 25-åringen etablert seg godt. I kamp om spilletid med flere av verdens beste angrepsspillere, har det blitt 36 kamper med 14 scoringer siden 2018.

The Athletic hevder Tottenham i første omgang betaler 50 millioner pund, som plusses med eventuelle bonuser.

SE RICHARLISONS BESTE SCORINGER 2021/22:

LES: Gjør som Joshua King – dropper å bli med Watford ned heisen

Conte har fått inn Ivan Perisic, Fraser Forster og senest Yves Bissouma. Med Richarlison i hus, kan vi forvente mye av Spurs kommende sesong, veldig mye.

OPPDATERT: Bekreftelsen kom på fredag!