Sissoko. (foto: sissoko, twitter)

Den franske midtbanespilleren Moussa Sissoko startet på balløya hos Newcastle i 2013, ble hentet av Pochettino hos Tottenham i 2016, men skjønte i 2021 at han ikke var del av de kaotiske fremtidsplanene hos Spurs. Watford åpnet porten forrige sommer og ga franskmannen toårskontrakt. Ikke overraskende velger franskmannen å avslutte før tiden.

Watford sparket managere i høyt tempo fra desember, men klarte ikke å hindre tyngdekarften i Premier League fra å sende klubben ned heisen til Championship. Denne uken ga Joshua King beskjed at han ikke blir med ned, Moussa Sissoko jobber hardt får å kunne gjøre det samme.

LES: Dortmund klare for å selge Bellingham

Ifølge Foot Mercato og RMC Sport har 32-åringen allerede vært gjennom den medisinske testen hos ny klubb, nå ligger toårskontrakt klar for signering. Dette betyr exit engelsk fotball for franskmannen med 71 landskamper. Nå returner han til Nantes, som såvidt kjempet seg unna nedrykk fra Ligue 1 etter 18. plass og nedrykkskamp.

LES: Jack Wilshere snakker med Arsenal

Da er Sissoko trolig ferdig for godt med engelsk fotball. Vi takker for underholdningen og ønsker 32-åringen lykke til i Ligue 1.