Rolig nå. (foto: liverpool, twitter)

Liverpool-sjef Jurgen Klopp sier at selv «hvis det bare er én prosent sjanse» for at laget hans skal snu 5-2 i Real Madrid, at han vil prøve. De røde ledet 2-0 i første omgang av 16-finalen i Champions League-kampen mot Real før det raknet bakover for Klopps menn. Returoppgjøret er på Bernabeu i kveld.

LES: Aston Villa går for Arsenal-spiller

«Jeg sa for tre uker siden at Madrid med sitt resultat er gjennom til neste runde,» sa Klopp på pressekonferansen.

«Nå er vi her tre uker senere, og vi vet at det er en kamp å spille.

«Hvis det bare er én prosent sjanse, vil jeg gjerne prøve det. Vi er her for å spille mot en ekstremt sterk motstander og prøve å vinne kampen.

«Så vanskelig som det er, er det ikke sannsynlig, men mulig. For det er vi her, vi får se hvor det fører oss til.»

Liverpool må klare seg uten midtbanespillerne Jordan Henderson og Stefan Bajcetic til kampen i Spania. Henderson er ute med sykdom mens 18 år gamle Bajcetic har en lårskade.

«Stefan, det er en stressrespons i låret» sa Klopp. «Han kjenner ikke mye, men han er ute nå og jeg vet ikke nøyaktig hvor lenge.

«Vi må bare la det ordne seg, og så får vi se når han kan komme tilbake.»

SISTE: Tottenham har funnet Hugo Lloris’ erstatter

Siden den første kampen mot Real har Liverpool slått Manchester United 7-0 bare for å tape 1-0 mot nedrykkstruende i Bournemouth i deres neste kamp, ​​og oppsummerer det som har vært en svært ujevn sesong for Liverpool.

De ligger på sjetteplass i Premier League og har fått syv av sine åtte tap på bortebane.

Real-spissen Karim Benzema gikk glipp av lagets ligaseier mot Espanyol på lørdag, men er klar til å møte Liverpool.

«Beskjeden er ganske enkel: ikke å anta,» sa Real Madrid-manager Carlo Ancelotti. «Spillerne forstår at jeg tror det blir en åpen kamp ettersom Liverpool kommer hit og prøver å endre dynamikken. Vi må gjøre begge ting, angripe og forsvare, ordentlig. Vi skal ikke bare forsvare, vi tenker på angrepet.»

Han la til: «Fra et psykologisk nivå er kampen mer kompleks for oss enn Liverpool.

«Liverpool kommer hit for å gi alt og gjøre sitt beste fra minutt én, uansett hva som skjer. Vi så det fra første kamp, sa Ancelotti.