Steven Gerrard

De har kjempet mot hverandre gjennom hele karrieren, den ene som svoren Liverpool-spiller, den andre for Chelsea. På det engelske landslaget har de to kjempet sammen for fotballnasjonen. Nå får begge tilbud om en jobb som kan bety et gigantisk steg tilbake i trenerkarrieren, men likevel et taktisk veldig riktig steg å ta.

Steven Gerrard og Frank Lampard står begge og tripper utålmodig for å komme tilbake i manesjen, Ifølge The Telegraph får begge snart en telefon fra det engelske fotballforbundet (FA).

LES: Premier League-klubb har gjort et gedigent varp hos Barcelona!

Det er ikke jobben til Gareth Southgate som legges ut, men trenerjobben på U21-landslaget. Den engelske avisen hevder FA har blinket ut Gerrard og Lampard som potensielle erstattere for Lee Carsley, som trolig forlater posten i sommer.

Totalt uaktuelt for de to tidligere Premier League-managerne?

Ifølge The Telegraph ser det engelske fotballforbudundet det som del av en større plan, der enten Gerrard eller Lampard starter med U21 – for så å ta over A-landslaget til England på sikt.

Får du jobben som U21-trener, er veien mot den store jobben for De Tre Løvene ferdig asfaltert. Plutselig ble en U21-trenerjobb vel så interessant.

LES OGSÅ: Gareth Bale har fått sin arvtager