Før Sander Berge reiste til Genk i 2017 møtte du ta frem brekkjern for å få den 195 cm høye forsvarskjempen ut av egen banehalvdel. – Den defensive midtbanespilleren elsker å organisere forsvaret, men innimellom setter han ballen i mål, som nå.

Sander Berge sendte Sheffield United i ledelsen etter kvarteret borte mot Coventry lørdag, men tre mål på 15 minutter i 2. omgang sørget for hjemmeseier. – Slike resultater på en eller jevn kamp sørger effektivt for at turen ned i Championship ikke blir så kort som de ønsker.

Les: Kan ofre Ronaldo og Pogba hvis Pochettino overtar Manchester United

Den høyreiste nordmannen kunne notere seg for sesongens tredje scoring da han etter kvarteret headet Sheffield i ledelsen. Sander Berge er mer villig til å angripe nå enn noen gang tidligere i sin karriere, kan tenkes det er på tide å ta bort defensiv som en beskrivelse av hans plass på midtbanen.

Men gleden ble kortvarig da Viktor Gyökeres utlignet i det 20. minutt. Fram mot pausen bølget kampen fram og tilbake, uten at noen av lagene tok føringen.

Les: Glem det, Kristoffer Ajer og Brentford går ingensteder

I 2. omgang skulle det meste handle om Coventry. Etter 52. minutter dundret Callum O`Hare ballen i mål, før han seks minutter senere økte til 3-1. Etter 68 minutter satte Matt Godden inn hjemmelagets fjerde for dagen.

Berge & co. ligger etter lørdagens oppgjør på 5.-plass i mesterskapsserien og er fortsatt med for fullt i kampen om en kvalifiseringsplass til Premier League. Opp til Bournemouth på direkte opprykksplass er det åtte poeng