Ralph Hasenhüttl

Vi i Sporten vil ikke si noe negativt om Southampton manager Ralph Hasenhüttl, han er dyktig, har lang fartstid og har jobbet i Red Bull systemet som Manchester Uniteds midlertidige Ralf Rangnick var med å bygge opp. – Men han er ikke verdens beste manager. Han befinner seg ikke engang på topp ti listen jeg akkurat har søkt og og som du finner under.

Det er så godt som 100% sikkert at oppdraget som midlertidig manager for Ralf Rangnick blir permanent, en god start etter Ole Gunnar Solskjær fikk sparken med en fallskjerm på 90 millioner kroner har ting blitt litt mer rufsete. Alt tyder på at Manchester United skal ansette en ny trener etter sesongen.

Les: Arsenal-flopp briljerer på lån for en klubb i trøbbel! Har innboksen full fra Premier League klubber

Ralf Rangnicks vikariat blir ikke gjort til en fast stilling og arbeidet med å hente inn en ny manager fortsetter med fornyet styrke. Listen over aktuelle kandidater har blitt kortene, ettersom vi skjønner ettersom vi skjønner er Paris Saint-Germains Mauricio Pochettino og Ajax-sjef Erik ten Hag øverst. – Men! Med PSG er det umulig å forutse om Pochettino faktisk blir ledig på markedet. Ajax-manageren har på sin side begynt på engelskkurs, outsider Luis Enrique forlater ikke det spanske landslaget før etter VM i Qatar – og sinnataggen Roy Keane mener United trenger en manager som Diego «no-bullshit» Simeone.

Det kastes nye navn inn på listen. Hvis Pochettino og ten Hag ikke blir noe av har to kamper hvor Southampton spilte uavgjort mot Manchester United på imponerende vis fått Ralph Hasenhüttl inn som en reserve. Østerrikeren var faktisk linket til United-jobben på slutten av 2020, men avviste selv at det var aktuelt da Southampton var et langsiktig prosjekt. Nå hevder The Mirror at treneren som kjenner Rangnick godt fra RB Leipzig er med på lista.

Skulle det skje vil det bli Ralf(ph) ganger 2. Rangnick kommer til å fortsette i Manchester United som konsulent.

Les: Vil bytte ut Lautaro Martinez med Marcus Thuram og dermed fylle klubbkassa med en milliard

Vi fortsetter å lure på om det var en god avgjørelse å sparke Ole Gunnar Solskjær, Ralph Hasenhüttl kan umulig være bedre. Han har ledet Southampton siden 2018, men han har ikke satt han på topp ti listen:

1: Pep Guardiola: · 2. Hansi Flick: · 3. Jurgen Klopp: · 4. Thomas Tuchel: · 5. Zinedine Zidane: · 6. Antonio Conte: · 7. Diego Simeone: · 8. Mauricio Pochettino: 9. Julian Nagelsmann og 10: Brendan Rodgers.