Etter 2-3 seieren mot Watford på søndag var Mikel Arteta så som så fornøyd med det defensive arbeidet og lovet at de skulle jobbe videre med det. Dette kunne likevel ikke ødelegge stemingen da ungdomsgjengen til Arsenal tok med seg tre poeng fra Vicarage Road med utrolig lekent og effektivt angrepsspill.

Martin Ødegaard er blitt rost opp i skyene i engelsk media de siste ukene, mot Watford tok han selv ansvar etter et nydelig samspill med Saka og ledet kampen inn i rett spor med 0-1 scoring etter knappe fem minutter.

Les: Arsenal er den store vinneren

Watford svarte noen minutter senere ved Hernandez-scoring, som med et skikkelig saksespark utlignet til 1-1.

Så trålet Saka og Lacazette seg gjennom Watford-forsvaret til 1-2 etter halvtimen spilt. Etter pausen viste Arsenal-gjengen igjen at samarbeidet virkelig begynner å sitte. Hurtig innkast, ballen inn i feltet, chip fra Martin Ødegaard til Lacazette, nydelig førsteberøring til Gabriel Martinelli som dundret ballen i mål.

Watford (uten King) nektet å gi seg, men reduseringen noen minutter før slutt holdt ikke mot Arsenal som nå surfer på en seiersbølge med tre-poengere i de siste fire Premier League-kampene.

Vi lar Arteta beskrive det som er i ferd med å skje i troppen.

– Vi blir bedre og bedre. Forståelsen mellom spillerne blir bedre, og vi skulle ha scoret flere mål i dag. Jeg tror de nyter å spille sammen sier Arsenal-manageren til BBC.

Les: Arsenal-flopp briljerer på lån for en klubb i trøbbel! Har innboksen full fra Premier League klubber

Jeg tror de nyter å spille sammen. Det inntrykket sitter vi også igjen med etter de siste kampene.

Scoring av en 23-åring, 20-åring og nok en 20-åring. Mikel Arteta er i ferd med å bygge opp en Arsenal-stamme som får selv Arsene Wenger til å glise. Vi tror bestemt at dette er en gjeng som skal kjempe om titlene de kommende årene.

OPPDATERT: Manchester City sendte Unites-spillerne inn i dusjen med 4-1 tap, dermed er Arsenal forbi Ronaldo og gjengen på tabellen – med tre færre spilte kamper!!!