Nøyer seg ikke med å komme tilbake til nivået han holdt på topp.

Den engelske midtbanespilleren Dele Alli, som nå har blitt 24 år gammel har levert noen fantastiske fotballøyeblikk. – På sitt beste, som begynner å være en stund siden, var spillet som en veldirigert symfoni.

Det at Tottenham nådde Champions League finalen i 2019 var et bevis på ex manager Mauricio Pochettino sin ekstreme evne til å hente frem det beste i sitt mannskap, inkludert Dele Alli. – Everton manager Carlo Ancelotti er overbevist han kan hente frem det beste i Dele Alli og skal ifølge Football Insider være på jakt etter en låneavtale.

Les: Mourinho ble oppringt av Maradona når alt hadde gått til helvete

Det er lite som tyder på at nåværende Tottenham manager Jose Mourinho har fokus på Alli, han vil trolig være positiv til en låneavtale.

Midtbanespilleren var lysende på sitt beste under Mauricio Pochettino, men har slitt med å holde prestasjonene oppe for Tottenham den siste tiden.

Les på Popidol: Coming to America oppfølger tar ikke turen innom kino

Carlo Ancelotti har fortalt internt i Everton han husker godt hvor fantastisk Dele Alli var under Pochettino og ønsker å se forbi nedadgående formkurve og problemene utenfor banen.

Vi har alle brukt for mye tid på nett, inkludert Alli som ble bøtelagt 50 000 pund etter å ha gjort narr av en asiatisk mann på Snapchat. – Dessuten har han hatt innbruddstyver som slo han i ansiktet og truet han med kniv.