Holger Rune er en ung dansk tennisspiller som nylig beseiret Novak Djokovic for andre gang på rad i kvartfinalen i turneringen i Roma. Selv om han ikke vant arrangementet, er han overbevist om sine store evner. Han er fokusert på barndomsdrømmen om å vinne flere Roland Garros-titler enn Rafael Nadal, Paris Slam-rekordholder.


Rafael Nadal er historiens beste leiretennisspiller. Han er også rekordholder når det gjelder seire på Roland Garros. Spanjolen vant Paris Slam historisk 14 ganger. Selv om han ikke vil være i Paris i år på grunn av skade, planlegger han å konkurrere neste år og vinne sin 15. tittel. Holger Rune er også fokusert på å vinne en grand slam. Dansken vil overgå Nadal.

Les: Det løser seg for Sørloth

Dane har en helt spesiell barndomsdrøm. Han ønsker å slå Nadals rekord. Han ønsker å vinne mer enn de 14 titlene på Roland Garros som bare Rafael Nadal har vunnet så langt. Han fortalte om drømmen sin på konferansen etter kampen i turneringen i Roma etter at han beseiret Novak Djokovic. Han sa: «Først må jeg begynne med en (minst).»

Runes hovedmål i år er å vinne sin første karriereslam. Han håper det vil skje på Roland Garros. Nå er han en av favorittene til å vinne etter at Rafael Nadal trakk seg fra turneringen. Rune nærmer seg dette målet veldig pragmatisk.

«Hvis jeg ikke får det i French Open, håper jeg at jeg kan få det på de to andre Slam-turneringene i sesongen, men vi får se.» sa Holger Rune.