Gareth Southgate bruker fingeren til å uttrykke seg.

United-legenden Roy Keane skjønner at landslagstrener Gareth Southgate kobles til Manchester United, men han liker det ikke.

Den engelske landslagssjefen har den siste tiden blitt linket til jobben, spesielt etter det ble kjent Dan Ashworth ender opp som ny sportsdirektør på Old Trafford.

LES: Den skjulte grunnen til at Gareth Southgate er storfavoritt til å erstatte Erik ten Hag

– Det er en forbindelse med Dan Ashworth, som han har jobbet med tidligere (det engelske fotballforbundet). Ja, jeg er ikke så overrasket over det. Jeg håper det ikke, men jeg kan selvsagt se hvorfor Gareth linkes til jobben, sier Keane Stick to Football-podkasten.

Jeg håper det ikke. Med andre ord: Roy Keane oppfordrer til å holde Gareth Southgate langt unna United-jobben.

F7: «Det er nå 70 % problemer med gambling og 30 % med alkohol»

Gary Neville har et mer pragmatisk forhold til spilleren de kjenner godt fra tiden på det engelske landslaget.

– Jeg så aldri for meg Gareth Southgate som en United-manager, men jeg kan se det for meg nå som Dan Ashworth kommer inn. Men det jeg lurer på er hva Erik ten Hag må gjøre for å bli værende som United-manager. Vil det å vinne FA-cupen være nok, eller vil han trenge å havne på topp fire eller topp fem, kommer det fra Neville.

Jeg så aldri for meg Southgate som en United-manager.

Alt du trenger å vite: Brentford – Manchester United