(c) Bilde: PSG: Ander Herrera

Ander Herrera var en av favorittene hos United-supporterne. Etter fem sesonger var det klart for exit Old Trafford og Premier League. Overgangen til PSG i 2019 har gitt Herrera det han selv beskriver som gode dager, med 92 kamper på banen og leveranse av 6 scoringer og 6 assists. Med kontrakt til 2024 har 32-åringen ingen ønsker om å bli presset inn i en byttehandel.

Les: Ashley Young skikkelig i støtet: 3 Premier League-klubber kjemper om signaturen

Ifølge The Athletic er Herrera nå involvert i en byttehandel hos PSG som skulle ført ham tilbake til Premier League og en av Manchester Uniteds argeste konkurrenter om den ekstremt viktige 4. plassen i Premier League. Herrera er ett av fire navn PSG har lagt på forhandlingsbordet hos Tottenham for å skaffe seg Tanguy Ndombele. PSG er ikke villig til å nærme seg rekordsummen på over en halv milliard Tottenham investerte i franskmannen i 2019.

En leieavtale eller byttehandel er ifølge Teamtalk lagt frem fra PSG, der Herrera sammen med Draxler, Danilo og Paredes legges frem som potensielle i en byttehandel.

Les på Popidol: Spotify velger løgner og konspirasjons podcaster Joe Rogan fremfor Neil Young

Ifølge Teamtalk nekter Herrera å være del av denne byttehandelen. Spanjolen, på banen i 25 av PSG-kampene denne sesongen, har det utmerket på Park des Princes.

Med hjartet på rette staden.

En overgang til en av rivalene til Manchester United står heller ikke på ønskelista til spilleren med 189 kamper i den røde drakta. Avskjedstalen hans i 2019 signaliserte at det bare er én klubb for ham på balløya.

-Jeg vil takke alle og håper supporterne har satt pris på at jeg alltid har forsøkt å representere hver eneste United-fan på den best mulige måten, på og utenfor banen. Jeg håper når jeg kommer tilbake for å se klubben og byen at jeg fortsatt har supporternes kjærlighet og støtte, sa Herrera da han leverte fra seg nøkkelkortet hos United.

Vi tipper Herreras vegring mot å spille i Tottenham-drakt tas imot med takk fra United-supporterne.

Les: Risikerer å miste spilleren Erling Haaland beskrev som det største talentet i verden