Romain Gall Bilde: Malmö FF

Stabæk har hentet den fransk-amerikanske Romain Gall på lån fra Malmö FF ut året. – Han siste mann inn dørene på Nadderud i denne omgang. Stabæk har sikret seg en opsjon på kjøp.

25 år gamle Romain Gall kom til Malmö FF fra GIF Sundsvall i juli 2018.

Les: Supertalent klar til å ta neste steg hos Stabæk

Den siste sesongen sto han for et mål på 16 kamper. Romain Gall er født i Frankrike, men har også amerikansk statsborgerskap og er oppført for en A-internasjonal og en rekke internasjonale ungdomskamper for USA. – Gall kan bekle flere posisjoner offensivt.

På grunn av koronaviruset har Stabæk en treningsperiode så langt, noe som betyr at Romain Gall vil bli igjen og trene med Malmö FF til Stabæks opphold er over og lånet trer i kraft.

Les NB Svensk: Romain Gall lånas ut till Stabæk

DANIEL ANDERSSON, Sportssjef:

  • Diskusjonene med Stabæk har pågått lenge, men de ble liggende en stund på grunn av koronaviruset. Deres interesse har vært intakt, og dette er en avtale som alle involverte er fornøyde med. Vi har tøff konkurranse på de offensive stedene våre, og Romain trenger spilletid. Vår vurdering er at han har gode sjanser for å få det i Stabæk og vi håper han får mer utveksling i miljøet deres.