From the good old days. (c) Bilde: Arsenal

Jack Wilshere er på utgående kontrakt og har så langt ikke respondert positivt på kontraktsforslaget som Arsenal har lagt på bordet.

Nekter å godta lønnskutt

Arsenal er ikke villige til å komme med et økt lønnstilbud og pr nå er det ikke noen forhandlinger lenger. Everton er klar over situasjonen og har gjort det klart for Jack sine folk at de er villige til å møte hans lønnskrav ved en gratis overgang.

Les: Jack Wilshere får så hatten passer

The Mirror skrives at det nå, til tross for at Jack Wilshere ønsker å fortsette i Arsenal, mye på grunn av VM i Russland, tar sjansen på at han ikke blir «fryst ut» selvom han bytter klubb.

Det er omfanget av alle skadene til Jack som er den bakenforliggende grunnen til Arsenal sitt begrensede lønnstilbud, i den nåværende avtalen har han en ukelønn på 1,23 millioner kroner. – Det nye lønnstilbudet er på «bare» 975 000 i uken.

Everton manager Sam Allardyce er kjent for å finne gode dealer og dette er helt klart det. Transfermarkt mener han er nede i ca 18 millioner euro i verdi (ned fra 34 millioner). Får Everton bukt med skadeproblemene vil 26 åringen skape verdier både på og utenfor banen.

Everton er villige til å i det minste betale «gammel lønn».