Bilde: Ull/Kisa: Mikkel Rakneberg

Høyrevingen Mikkel Rakneberg er Kristiansund spiller i det øyeblikket han har gjennomgått den obligatoriske legetesten så snart han har landet på Gran Canaria hvor Eliteserieklubben har treningsleir.

Ull/Kisa som befinner seg et godt stykke unna øverste nivå i Norge må finne seg i å være en rekrutteringskanal for sine største talenter. – Den 19.år gamle høyrevingen er et typisk eksempel på en spiller som vil opp og frem.

Les: BBC: Frank Lampard har fått tilbudet

«Springbrettet» Ull/Kisa skriver på sine sider:

Angrepsspilleren kom til Ull/Kisa fra LSKs utviklingsavdeling i forkant av fjorårets sesong, hvor han etter hvert signerte en proffkontrakt ut 2024.

I sitt første år i den gule og grønne drakten scoret 2002-modellen sju ganger i OBOS-ligaen og en gang i NM. Til sammen var han involvert i 32 kamper og spilte 1954 minutter i løpet av sesongen.

«I Mikkel Rakneberg får vi en veldig god og spennende spiller som er sulten og ambisiøs. En gjennombruddshissig og fremoverrettet spiller med X-faktor som vi kan dra nytte av. Han er dyktig én mot én, har et fint venstreben og jobber godt begge veier. Akkurat slik vi ønsker det i KBK», sier en fornøyd KBK-trener Christian Michelsen.

Går alt i orden, signerer 19-åringen en avtale med nordmøringene ut 2025.