Mye stemte, men ikke nok.

Everton, som ikke har kamp i Premier League før et besøker nedrykkstruede Newcastle 8.februar skal ha en ny manager på plass i god tid før det. – Ideelt sett før FA-Cup kampen mot Brentford på Goodison Park lørdag 5.februar.

Rafael Benitez som fikk sparken manager for noen uker siden fikk så dårligere resultater at internett er full av memes som mener han var en hemmelig agent og sabotør sent til Everton av sin tidligere klubb Liverpool.

Everton, som i det minste hører hjemme på øvre halvdel av tabellen er nede på 16.plass to plasser over Newcastle som er på den siste nedrykksplassen.

Les: Arsenal har løst keeperkabalen

Everton har tilbudt Frank Lampard jobben som manager i klubben, melder BBC, som hevder at han fikk tilbudet etter en intervjurunde og et styremøte fredag.

Lampard har vært uten jobb siden han fikk sparken som Chelsea-manager for ett år siden. Han fikk 18 måneder som sjef i klubben han i mange år tjente som spiller, og der han skaffet seg status som klubblegende.

Ifølge BBC var også Vitor Pereira og fungerende manager Duncan Ferguson med i den siste intervjurunden fredag, men kanalen mener å vite at Lampard har fått tilbudet.

Les på Popidol: Aurora Aksnes rett inn på topp 10 i Storbritannia

Klubben jager en erstatter etter at Rafael Benitez fikk sparken. Klubben vant bare en av hans 13 siste kamper.

Tidligere Everton-spiller Wayne Rooney var også i bildet, men han ønsket ikke å gå i samtaler med Everton-ledelsen ettersom han vil fortsette som Derby-manager.

Wayne Rooney sa på gårsdagens pressekonferanse i forkant av Derby kamp mot Birmingham på søndag: «Everton henvendte seg til agenten min og ba meg intervjue for jobben. Jeg avviste det. Jeg tror jeg vil bli en PL-manager og er klar for det 100 %. Men jeg har en jobb i Derby, som er viktig for meg.»