(C) Foto: Arendal: Reiss Greenidge

Det er definitivt ikke lettere å hoppe over enn å løpe rundt Arendals nye midtstopper, engelske Reiss Greenidge er 198 høy og kommer på en overgang fra Sogndal. 

Kontrakten strekker seg ut 2020-sesongen.

Les: Benitez fortsetter å levere for gamleklubben Liverpool

«Jeg er veldig fornøyd med at vi er blitt enige med Reiss om en avtale, sier Arendal-trener Steinar Pedersen. – Han er fortsatt relativt ung, samtidig som han har lang erfaring fra ulike klubber både i England og Norge. I tillegg til å være dominant i lufta med sine 198 cm, så er han også ekstremt rask og venstrebeint. Det betyr at han bidrar til å gi oss god dekning i forsvaret – og det gir oss også muligheter for å spille med ulike forsvarsformasjoner den kommende sesongen», sier Steinar Pedersen til Arendal sine nettsider.

Reiss Greenidge er den andre midtstopperen Arendal signerer denne sesongen. Tidligere er Ilir Kukleci signert fra Frigg. Både Petar Rnkovic og Philip Aukland sine kontrakter har løpt ut, og derfor har det vært et viktig mål i sesongforberedelsene å komplettere midtforsvaret med kvalitetsspillere. Nå mener Steinar Pedersen at det både er god konkurranse om plassene, samtidig som Arendal Fotball vil ha solid dekning i disse nøkkelposisjonene – også om det skulle bli langvarige skadefravær på enkeltspillere.

Nysigneringen ble hentet til til det daværende eliteserielaget Sogndal sommeren 2017. I fjor ble mye av sesongen hans ødelagt av skader og han måtte derfor nøye seg med ni kamper i OBOS-ligaen i 2018.

Arendal har sin første kamp i PostNord Ligaen hjemme mot Stjørdals-Blink 13 april.