(c) Bilde Ull/Kisa: Henrik Kristiansen

21-åringen signerte kontraktsforlengelsen torsdag og gleder seg til videre opphold på Jessheim stadion. Etter et tøft 2018, hvor det kun ble en cupkamp for A-laget, har Kristiansen virkelig tatt opp hansken, vist enorm treningsmoral og kjempet seg til mer og mer spilletid.

2019 ble en stor opptur med seks OBOS-kamper og to cupkamper fra start, samt ytterligere åtte kamper som innbytter. Og på de leverte den offensive midtbanespilleren knallsterke 10 målpoeng (sju assist og tre scoringer). Alle tre målene kom i OBOS-ligaen, mot Tromsdalen, Raufoss og KFUM Oslo. Målpoengsnittet sett opp mot hans drøyt 800 spilte minutter var også best av samtlige i Kisa-stallen i fjor.

Les: Kristoffer Ajer jaktes nå også av Atletico Madrid

– Jeg føler jeg er på en kurve som ser bra ut. Den har jeg lyst til at skal fortsette å stige og gjerne gå gjennom det ene og det andre, sier Henrik Kristiansen.

– Første året mitt var en liten strek i regningen i forhold til hva ambisjonene mine er. Også så det bra ut i fjor. Hvis jeg klarer å bygge på det så er jeg fornøyd, og det har jeg og klubben troa på, sier Kristiansen.