Har en unik kombinasjon.

Det er mange av oss som ikke vil gi slipp på keeper-legenden Gianluigi Buffon. Uansett hvilken klubb du digger, er det vanskelig å ikke la seg fascinere av den den italienske kjempen. Nå er noe i gjære.

Neste sesong står Buffon uten kontrakt. Planen var å legge fra seg keeperhandskene, men ryktene har begynt å svirre om at det ikke er over helt ennå.

Hovedpersonen  holder kortene tett inntil brystet.

-Det eneste jeg kan fortelle er at jeg er sikker i min sak og veldig glad for valget jeg har tatt sammen med klubben. Vi vil fortelle det når tiden er riktig. Nå er alt fokus rettet mot å denne sesongen, sier Buffon ifølge Football-italia.

Buffon viser også at han har en filosofisk side:

-Hver av oss må følge stien som er inni oss, pasjonen som langsomt har vokst i sjelen vår. Det var naturlig for meg å følge stien til å bli fotballspiller. Nå håper jeg at en ny pasjon tennes, kanskje ikke like stor, men likevel en som vil vise meg hvilken rolle og hvilken sti jeg skal ta fremover.

Wow.

Vi er mildt sagt nysgjerrige på hvilken sti 40-åringen har bestemt seg for å ta. Svaret kommer etter sesongavslutningen.

Les også: Dato for neste El Clasico er satt