(c) Bilde: Bodø/Glimt: Phillip Zinckernagel

Christian Eriksen som nå er fullstendig ute i kulden hos manageren som aldri tilgir, Antonio Conte drar garantert fra Inter Milan nå i vinter, vel ikke helt garantert for klubben har mislykkes i alle sine forsøk på å selge eller bytte bort dansken som rasket til seg prisen som Tottenhams beste spiller i 2013/14 -og 2016/17-sesongen.

For et år siden navigerte Inter Milan seg til et røverkjøp, de fikk hentet Christian Eriksen for bare 27 millioner euro samtidig som konservative Transfermarkt estimerte hans markedsverdi til 90 millioner euro. – Det går ut over egent stolthet å nå skulle tilby Tottenham en retur for Eriksen, men slik det ser ut nå er det eneste farbare vei.

Les: Mener Brandon Williams, Phil Jones og Jesse Lingard skal være lette å plukke

Da Eriksen forsvant, kom det inn en annen danske, Pierre-Emile Højbjerg (fra Southampton for 16 millioner euro), han har på rekordtid blitt en av favorittene til José Mourinho. Nå venter det mer dansk. – ikke bare dansk han var for kort tid med på å lage nok en skrape i lakken til Inter Milan manager Antionio Conte.

Hos Sampdoria har har en dansk 20-åring begynt for alvor å etablere seg i Serie A. Den tidligere FC Nordsjælland-vingen Mikkel Damsgaard sto bak en genial assist da Sampdoria sendte en illsint Antonio Conte i garderoben etter at Inter Milan gikk på et 2-1 tap.

Les: Vålerenga klarer ikke holde på ballkunstner

Dette var Damsgaards 17-kamp i debutsesongen. 20-åringen har kontrakt som løper til 2024, men i følge La Gazetta dello Sport jobber Tottenham med planen om å sikre seg Damsgaard på en listig måte. – De ønsker å leie han tilbake ut minst ut sesongen slik at hans gode utvikling forsetter i en viktig fase.

Jose Mourinho fyller på med dansker, badekaret er ikke fult med tre, Tottenham skal følge tett med å se hva tidligere Bodø/Glimt spiller Philip Zinckernagel får til i Watford frem mot sommeren og dermed kan det bli fire dansker på et og samme lag.