(foto: bayern, twitter)

2019/20-sesongen ledet Hansi Flick Bayern til den perfekte sesong med full pott i tittelinnsamlingen. Så valgte han å takke for seg i 2021 etter at jobben han ikke kunne si nei til kom på bordet da Joachim Löw ga seg som tysk landslagstrener. På fredag fikk han spørsmål om arvtageren sin hos Bayern München.

Det er ikke helt offisielt, men likevel igjen tvil om at Julian Nagelsmann er historie hos Bayern. Oppsigelsen skal ha kommet på en rimelig respektløs måte, landslagstrener Flick ønsker ikke å kommentere oppsigelsen siden den ikke er offentliggjort, men gjør det likevel.

LES: Cancelo i trøbbel igjen

 -Vi var meget, meget overrasket da vi leste overskriftene i går aftes, begynner Flick ifølge Sport1.

Die Mannschaft er på vei inn i treningskamper mot Peru og Belgia (trenger ikke å kvalifisere seg til EM som vertskapsnasjon), Nagelsmann ble plutselig hovedtema på pressekonferansen. Flick, som sitter på kunnskap om det meste som skjer med tyske spillere og klubber, så altså ikke den komme.

-Men jeg tror ikke at Bayern München har kommentert saken ennå, så av respekt for Julian og Bayern vil jeg ikke si noe på denne pressekonferansen, sier Flick.

LES OGSÅ: Shakira slo 14 verdensrekorder med sangen «Music Sessions Vol. 53» om Pique!

Som allerede har sagt det meste med: Vi var meget, meget overrasket.

OPPDATERT: Bekreftelsen kom på fredag kveld

.