Havertz i ny drakt. (foto: arsenal, twitter)

På onsdag ble det ved en «feil» lagt ut første Arsenal-intervju med Kai Havertz. Senere på dagen kom bekreftelsen fra londonklubben at den tyske landslagsspilleren blir en Gunner. Tilbake sto Chelsea-supporterne og måtte se på sirkuset fra utsiden av teltet. For Havertz ble dette helt, helt feil.

-Jeg ville ha foretrukket at dere hørte mine tanker om å forlate Chelsea før tankene om overgangen til min nye klubb. Det er ikke min stil, og det irriterer meg at dere skulle presenteres for nyheten på denne måten, begynner Havertz til klubbens hjemmeside.

LES: «Jeg ble falskt anklaget»

Takk for den, Arsenal-administrasjon…Så til forklaringen for hvorfor han går til en av de største byrivalene.

– I dag står jeg ved et skille der ord ikke kan beskrive de følelsene jeg står med. Det er med tungt hjerte at jeg skriver dette brevet og sier farvel til klubben som har blitt mitt andre hjem, og til de supporterne som har støttet meg hele veien på denne fantastiske reisen, skriver den tidligere Chelsea-spilleren.

Ikke akkurat den beste inngangen til ny klubb som «irritert», men vi tipper Havertz kommer raskt over det når han skal «forsterke midtbanen betydelig», som Arteta formulerte det. Om han kommer til å få noen spesiell varm velkomst på Stamford Bridge i første Premier League-møte, det er å be om for mye. Eller veier Champions League-tittelen opp for alt?

LES OGSÅ: Harry Winks returnerer til engelsk fotball, men ikke for Tottenham