Eliteserie-klubben FK Haugesund har hentet inn nok en danske like før overgangsvinduet stenger.

Den danske angrepsspilleren Oliver Klitten (20) er klar for FKH. Han kommer fra Aalborg (AaB), og lånes ut i halvannet år. Det opplyser FKH i en pressemelding torsdag.

– Jeg fikk vite om interessen for et par uker siden og tente umiddelbart på ideen om å komme hit. Inge André Olsen (sportssjef i AaB, journ.anm.) har sagt mye fint om klubben, så jeg føler jeg vet en god del om FK Haugesund, sier Klitten i pressemeldingen.

– Har et stort potensial

Han har samtidig forlenget kontrakten sin med AaB til 30. juni 2023, opplyser den danske klubben i en pressemelding.

– Oliver har et stort potential, og derfor ønsket vi også å forlenge kontrakten. Men akkurat nå er det et stykke unna fast spilletid i AaB, sier Olsen, og legger til:

– Derfor har vi i fellesskap lagt en plan hvor han kan modnes og få spilletid på et godt nivå, og vende i retur til AaB i en forbedret utgave.

Klitten sier at han er glad og stolt over forlengelsen med AaB.

– Det betyr mye for meg, og nå har vi sammen laget en utviklingsplan slik at jeg vender styrket tilbake, sier Klitten til FKH.

FKH presiserer at den offensive angrepsspilleren kan bekle både venstre flanke og rollen som spiss, opplyser FKH i pressemeldingen.


Han blir dermed den andre danske FKH-spilleren på få dager. Tirsdag ble det klart at landsmannen Peter Therkildsen (22) kommer på lån fra Horsens ut sesongen, med opsjon på kjøp. Begge de to må først i koronakarantene før de er spilleklare og kan trene med klubben.