Harry Maguire

Vi vet allerede at det blir store omskiftninger i sommer på Old Trafford. Ajax manager Erik ten Hag overtar rattet på Old Trafford om noen få uker. – Han har med seg en klar plan om hva som vil skje, noe virker fornuftig av det vi har hørt og andre ting mer overraskende.

Telegraph skriver at Erik ten Hag har identifisert åtte spillere i dagens Manchester United-tropp som han ikke vil ha med seg videre. – Avisen skriver ikke hvem det er, men vi kan gjette. – Vi var overbevist Kaptein Harry Maquire var en av de som måtte dra.

SISTE: Gigant-bud på Chelsea avvist!

Planen skal være å signere en midtstopper som kan spille på venstresiden av Harry Maguire, for å kickstarte engelskmannens karriere igjen. – Et stort usikkerhetsmoment er Marcus Rashford som de gjennom samtaler og «tester» skal finne ut om han enten, blir en viktig brikke i laget neste sesong, eller hvis han blir veid og funnet for lett, blir solgt.

Aaron Wan-Bissaka er også en spiller som har måtte tåle kritikk gjennom nåværende sesong, og skal være til vurdering. Sky Sports melder at Crystal Palace forbereder et bud, for å hente backen tilbake til Selhurst Park.

Så åtte kan bli ti, bare den nye manageren får tenkt seg litt om.