Skal ha høyrebacker full av offensive fibre. (foto: united, twitter)

Da Erik ten Hag tok sine første steg som Man United-manager, var Marcus Rashford et av de største usikkerhetsmomentene. Noen måneder senere har de to sammen funnet veien til United-guttens beste form – ever!

Vi har sett hvordan spillere slukner under en trener, for så å eksplodere i spillerglede og prestasjoner under neste trener. Det er en tendens at vi fotballentusiaster ser oss blinde på enkeltprestasjoner og statistikk, og glemmer at det er så vanvittig mange faktorer som påvirker en spillers prestasjoner i løpet av noen ekstremt intense minutter på kamparenaen.

LES: Åpner døra for Hazard

For Marcus Rashford har ting tydeligvis falt på plass på og utenfor banen. Surpompen Gary Neville mente United-manageren burde holde Rashford unna kampen mot Liverpool i august, Ten Hag ignorerte rådet og ble belønnet med den matchvinnende scoringen fra Rashford i kampen da alt snudde.

For etter dette har det gått én vei for Rashford – og også Man United. 25-åringen kom på scoringstavla i fredagens FA Cupseier mot Everton (3-1), dette var Rashfords femte kamp på rad med scoringer, totalt 13 mål på 24 kamper!

-Jeg har det bra på banen, jeg kommer inn i de posisjoner og områder hvor jeg kan score mål… Hvis jeg fortsetter å skape sjanser føler jeg at jeg fortsetter å score, sier Rashford ifølge BBC.

Har det bra, beveger seg bra og får muligheter. Ten Hag-fotball har vist seg å passe angrepsspilleren perfekt.

Så kommer det supporterne har sett, men likevel betryggende å høre.

-Med hensyn til prestasjoner har jeg aldri vært bedre, sier Rashford.

Aldri vært bedre.

LES OGSÅ: BBC: Vil oppheve kontrakten til Dele Alli

Ni poeng bak Arsenal på topp i Premier League, med i Ligacupen, med i FA-cupen, med i Europaligaen. Det kan virke som suksessen til Rashford følger den til United og omvendt. Fortsetter 26-åringen å score, kan dette bli virkelig, virkelig bra.