Jude Bellingham

Kongens klubb nekter å bli involvert i en budkrig om den engelske superstjernen Jude Bellingham og har satt en øvre grense for hva de er villige til å betale.

Real Madrid er ikke forberedt på å hente Bellingham inn for enhver pris, men klubber som Manchester City, Paris Saint-Germain og Liverpool har slettes ikke gitt opp. President Florentino Perez vet at hvis det koker ned til penger det er en kamp han ikke kan vinne.

Les: Åpner døra for Hazard

Ifølge Marca har Real Madrid satt en ovre grense på 110 millioner euro. Skulle Borussia Dortmund kreve mer, vil Bellingham gå andre steder. Det kan være rom for forhandlinger om variabler, men det er maks de er villige til å gi.

Den «konservative» holdningen til spillerkjøp har gjort at det er lenge siden noen virkelig store er hentet til Santiago Bernabéu. En øvre grense på hva de er villige til å betale er den direkte årsaken til at Erling Braut Haaland nå spiller i Manchester City og at Kylian Mbappé ikke har forlatt Paris.

Real Madrid jobber med å overtale Bellingham om at Santiago Bernabeu er det rette for ham. De ønsker å sikre at Bellingham forteller Dortmund at det er Real Madrid eller ingenting. – ting tyder på at de «nesten» har lykkes med å overtale 19.åringen.

Les: Neste generasjon Beckham inntar Premier League

Lignende taktikk ble sett i fjor sommer med Raphinha. – Leeds United aksepterte et tilbud fra Chelsea, men da brasilianeren avviste alle tilnærminger fra Blues, ble Yorkshire-laget tvunget til å avtale gjøre en avtale med Barcelona på dårligere vilkår for å finne en løsning på situasjonen.

Selv om Bellingham ønsker seg Real Madrid i følge Sky Sports er det den Borussia Dortmund som sitter på kontrakten. – Den tyske storklubben er mye røffere på overgangsmarkedet enn de fleste, inkludert Leeds, når de først selger går de etter penga.

Skal du ha de aller største stjernene nytter det ikke å starte løpet med et tak på hva du vil bruke. Real Madrid lander ikke Bellingham sin signatur med mindre de snur og faktisk deltar i det som lenge har vært en budkamp.