Chris Smalling

Etter ni år tok midtstopper Chris Smalling sommeren 2019 sjansen med en overgang til Roma. Med et utlån tilbake fikk 33 åringen 10 år omtrent på Old Trafford.

Det har stort sett hvert fra, foruten i år hvor han har hatt skadeproblemer. – I sommer forlenget Smalling kontrakten ut 2024/2025 sesongen, men nå melder italienske medier det kan komm en exit lenge før det.

Les: Lokalavisa i Manchester melder om nestemann ut porten hos United

La Gazzetta dello Sport at det er saudisk interesse for Smalling, og at Roma er klare til å vurdere tilbud. – Verdien har ifølge Transfermarkt falt ned til 8 millioner euro, ned fra 20 millioner euro på topp.

Den italienske avisen forventer at det kommer et fett lønnstilbud akkompagnert av et bud til Roma på mellom 15 og 20 millioner euro. – Et team fra ørkenlandet har ankommet Roma og vil benytte uken til å forhandle med klubben og folkene til Chris Smalling. De skal også være æresgjester på Stadio Olympico på søndag da Roma tar imot Udinese.

De kommer sikkert til å benytt anledingen til å snakke med Jose Mourinho også som er mer enn åpen for fantasilønninger i Saudi-Arabia.

Smalling, som kom til Roma fra Manchester United i 2019, står oppført for tre kamper i Serie A denne sesongen.