Luiz Henrique

Det blir stadig tydeligere at Manchester United skal ha på plass en stjernespiss og at de er villige til å betale for det. – Denne våren får det holde med en låneavtale for Wout Weghorst, men til sommeren skal en «edelig løsning» på plass.

Både Tottenham sin målmaskin Harry kane og Napoli stjerne med maske Victor Osimhen er på lista, begge vil koste over milliarden. – Sjefene på Old Trafford har funnet er rimeligere og muligens fullgodt alternativ i La Liga.

Men nå er det informasjon som hevder at øynene kan være rettet mot La Liga.

Les på Radiosporten: Tilbyr Bellingham mer enn Haaland

Mundo Deportivo melder at Manchester United følger Luiz Henrique tett, noe deskal ha gjort lenge. Real Betis-stjernen kan brukes som både ving og spiss, noe som kan åpne opp muligheter for hovedtrener Erik ten Hag til å eksperimentere med laguttak. – Pris og fleksibilitet kan åpne for Luiz Henrique og Harry Kane eller Victor Osimhen.

Les på Sporten: Erik ten Hag har reagert på 1,4 milliarder prislapp på Manchester United spissmål

Real Betis som for øyeblikket ligger på 6.plass i La Liga forventes å kreve rundt 44 millioner pund, for å slippe den 22 år gamle brasilianeren

Totalt har Luiz Henrique registrert tre mål og fem assist på 24 kamper for Real Betis siden han ble signert fra Fluminense i fjor sommer.