Erik ten Hag med magisk håndbevegelse

Det blir ingen dyre spisser denne vinteren på Old Trafford. – I februar skal de som ønsker å kjøpe Manchester United komme med et initialt bud og da må bøkene være så gode som mulig. Til sommeren derimot er planene svært store.

Manager Erik ten Hag har Napoli-stjerne Victor Osimhen som sitt hovedmål i sommer, men det kommer til å bli svært dyrt.

Les: Everton har allerede fått nei takk fra 2 managere siden de sparket Frank Lampard

Osimhen har vært i suveren form for Napoli denne sesongen, og scoret 13 mål på bare 15 Serie A kamper. Luciano Spallettis lag er for øyeblikket 12 poeng foran nummer to AC Milan i toppen av Italias toppdivisjon, og har kun tapt én kamp i inneværende sesong.

I fjor sommer var det mange som ble fristet av den nigerianske landslagsspilleren, men han ble til slutt værende. – Erik ten Hag sies å foretrekke en spiss med tempo, som Osimhen, fremfor Tottenhams Harry Kane dersom begge spillerne skulle bli tilgjengelige.

The Telegraph, som skriver at det ikke nødvendigvis er enten eller melder at de må bryte sin egen rekord for å kunne signere 24 åringen.

RAI-journalisten Ciro Venerato har lagt ut Napolis krav for å selge spissen: «Hvis Osimhens representanter eller fotballspilleren viser ønsket om å få nye erfaringer andre steder, kan Napoli selge ham for svært imponerende 1,4 milliarder!

«Mange toppklubber er på nigerianeren. Først og fremst Real Madrid, fordi Carlo Ancelotti elsker ham, deretter Manchester United, Tottenham (hvis Harry Kane forlater) og Chelsea.»

Les på F7: De mest solgte mobilene i 2022

Enhver overgang vil sannsynligvis kreve at United, i deres tilfelle, kvalifiserer seg til Champions League neste sesong, med Napoli i førersetet for å vinne sin første Scudetto siden 1990, da Diego Maradona var klubbens toppscorer.

Osimhen kan matche den spesielle bragden denne sesongen, med nigerianeren som topper Serie A-målscorerlistene. En bevist spiss er det United håper på, og selv om Osimhen absolutt ville sørget for det, ser det ut til at det vil være vanskelig å betale ham bort fra Napoli til sommeren.

Erik ten Hag vet det er ekstremt mye penger, men vil prioritere en spiss med Osimhen sine kvaliteter fremfor å satse på noen som er nesten. Ciro Venerato mener Ten Hag etter å ha kvalifisert Manchester United til Champions League og fått inn nye eiere, vil få den friheten og budsjettet han ønsker. The Telegraph melder at Erik ten Hag mener nesten 1,5 milliarder er for mye, men samtidig at Victor Osimhen vil være en genial signering.