Kan fort bli noe konkret når Raiola prater med kompis Leonardo. (foto: united, twitter)

Kritikken av Paul Pogba har gradvis hvislet ut etter gjentatte prestasjoner av god gammel klasse. Samtidig har kaoset rundt den franske verdensmesteren vært så langvarig (godt hjulpet av agent Raiola), at en exit fra Old Trafford nærmest har blitt det naturlige utfallet. Det har hvertfall ikke stått på Juventus at Pogba fortsatt bærer United-drakt.

For det er liten tvil om at Juventus har opprettholdt den store interessen for å hente tilbake sin Pogba til Torino. Franskmannen returnerte til Manchester i 2016, nå skal 27-åringen inn som en av de offensive bærebjelkene til Juve.

Les: Hans-Dieter Flick er verdens beste manager

Det var Real Madrid som var den mest aktive for en Pogba-overgang, men etter at hovedstadsklubben har hatt mer enn nok med seg selv det siste året, har Uniteds krav om å ta seg godt betalt for å slippe Pogba holdt Real på avstand.

Juventus har også sine problemer, men trangen etter å hente Pogba «hjem» har fått klubben til å hente frem kreative løsninger.

Ifølge italienske Calciomercato har Juve siden april 2020 skjøvet to ulike løsningsforslag til United. Første pulje bestod av Douglas Costa og Miralem Pjanic mot Pogba. For oss som har vokst opp med å bytte fotballkort i friminuttet, bringer dette frem noen kule minner: «Min er like mye verdt som to av dine, så!»

United lot seg ikke friste.

Les: Lady Gaga gir ut nytt album med urgamle Tony Bennett

Ifølge Calciomercato lot ikke Juventus seg stoppe av dette. Neste pulje som ble skjøvet over bordet var Adrien Rabiot og Aaron Ramsey mot Pogba.

Men United satt på opsjonsmuligheten til å trykke på knappen for 12-måneders forlengelse, og visste de kunne utnytte Juventus sin desperasjon.

No thanks, kom det ifølge den italienske avisen fra Ed Woodward. Dropp det barnslige spillerbyttet og start med bud fra 100 millioner euro.

I oktober valgte United å benytte opsjonen på forlengelse, noe som har strukket kontrakten til Pogba inn i 2022. Det virker som dette har fått Pogba til å kanalisere energien inn mot kampene, og har gitt United valuta for noe av pengene de har lagt inn i franskmannens tjenester.

Det meste tyder nå på at United gjorde rett.

Les: Neymar har fått nok