The Gaffer. (foto: spurs, twitter9

Conor Gallagher var akademispilleren på god vei bort fra Chelsea i de urolige fotballtidene med Tuchel og Graham Potter. De to managerne holdt Gallagher utenfor startelleveren, så ble Frank Lampard hentet inn for siste del av sesongen, i det som skulle være en redningsaksjon. Sportslig ble det en katastrofe, men for Gallagher ble det en periode med flust av spilletid. Under Pochettino har 23-åringen vært selvskreven fra start. Starten på en suksesshistorie med Terry -og Lampard-potensiale? Neppe.

Chelsea må tilpasse seg Financial Fair Play-reglene, og uten inntekter fra spill i Europa og ingen utsikter til å skaffe billett for neste sesong heller, må londonklubben åpne opp for salg av ettertraktede spillere de kan avse. Ifølge Sky Sports kommer Chelsea ikke til å stenge døra for bud på Gallagher.

LES: VSK Aarhus gjør som Manchester United: Nekter å delta i Super League

Med kontraktsutløp sommeren 2025, må 23-åringen selges i løpet av de neste to overgangsvinduene hvis det ikke venter forlengelse. Byrival Tottenham har lenge vært linket til midtbanespilleren, Sky Sports melder interessen hos Spurs for en Gallagher-signering fortsatt er stor.

LES OGSÅ: Steve Cooper fikk telefon fra Premier League-rival timer etter han fikk sparken i Nottingham Forest

Tottenham – Everton