Dette skjer når det er tilbake til normalt. (foto: united, twitter)

På søndag får vi se hvordan Solskjær og Lampard har rukket å forberede troppene sine for en full sesong med beintøffe kamper hver eneste uke. Marcus Rashford kan berolige United-supporterne at hvertfall de er på sporet av noe stort.

Vi varmer opp med litt Louis van Gaal.

-Man lærer ulike ting under ulike managere. Van Gaal var det perfekt for meg i den fasen jeg var i da. Han var tålmodig med meg og ga meg tid til å lære meg spillet. Det var ikke for mye informasjon som ble kastet på meg, sier Rashford ifølge Sky Sports.

Les: Bekreftet: United har hentet en av Europas kommende storstjerner til Manchester

Og José?`

-Så under José følte jeg at jeg forstod spillet mer, spesielt defensivt, fortsetter Rashford.

Så hva nå?

-Og nå under Ole forsøker jeg å kombinere de de to, samtidig som Ole vet hva klubben er, så han gir meg sitt eget budskap. For meg er det tilbake til normalt , og det er det viktigste av alt. Vi hadde ikke mye stabilitet. Det var ikke mye soliditet, og jeg tror det er tøft å spille under disse forholdene. Men nå virker det som strukturen er på plass så vi kan konsentrere oss på oss selv og push forward, avslutter Rashford.

Les på Popidol: Bradley Cooper erstatter Leonardo DiCaprio

Er noe mer på plass enn struktur og det mentale?

-Det føles definitivt anderledes. Først, vi er fysisk i en mye bedre posisjon enn vi var før forrige sesong. Vi er allerede tre-fire skritt foran der vi var i førsesong i fjor, avslutter en gira United-spiller.

Les: Er du i tvil om La Liga har finesse? Sjekk ut disse 4 minuttene med ren nytelse

Vi tenker Chelsea og Frank Lampard skal få kjørt seg på Old Trafford.