Richarlison har så mye mer inne.

Stjernegalleriet til den franske seriemesteren Paris Saint-Germain er svært imponerende. – Etter de for noen dager siden forlenget med Kylian Mbappé skulle man tro at selv om Ángel Di María forlater klubben om noen dager at det ikke var et akutt behov for flere stjerneangripere. Så feil kan man ta.

Ikke bare er Paris Saint-Germain dypt inne i samtaler med Arsenal om å kjøpe deres dyreste spiller i tilfelle Neymar selges, men når man først ser på Premier League hvorfor ikke se hva annet som finnes der.

Everton som med nød og neppe overlevde denne sesongen i Premier League kan ikke tilby deres største stjerne brasilianske Richarlison spill i Europa neste sesong og sikkert ikke på noen år. Spanske Fichajes mener det gjør han svært tilgjengelig for et salg.

LES: Jens Petter Hauge har så til de grader lykkes!

Har allerede Lionel Messi, Kylian Mbappé og Neymar

Paris Saint-Germain manager Mauricio Pochettino som overraskende bekreftet han blir værende for noen få dager siden er overbevist at en spiller som Richarlison kan løfte laget inn mot neste stormløp til Champions League trofeet og som en tilleggsgevinst løfte Neymar slik vi kan se på Brasils landslag.

Den brasilianske spissen kom til Everton fra Watford i 2018 og har kontrakt frem til sommeren 2024.

Sjokk: Elon Musk kan være faren til Amber Heards biologiske datter