Som skapt for ungdomsfesten hos Dortmund.(foto: dortmund, twitter)

Det er aldri stille rundt Erling Haaland, men etter at tenåringen Bellingham kom til Dortmund har «vår mann» måttet dele oppmerksomheten. Den tidligere Birmingham-spilleren takket nei til Manchester United og valgte Jadon Sancho-sporet til Borussia Dortmund. Etter 70 kamper i den gulsorte drakten er Dortmund overbevist om at midtbanespilleren må bli til «evig tid», mens Liverpool og Premier League-rivaler er villig til å gjøre alt for å hente Englands megatalent.

Ifølge The Mirror skal Liverpool være villige til å sprenge klubbens overgangsrekord, manager Jürgen Klopp skal ha fått klarsignal til å bruke 90 millioner pund for å hente Bellingham tilbake til balløya så raskt som mulig.

Ifølge Football Insider jobber Borussia Dortmund iherdig med å tette skottene mot Liverpool og de andre Premier League beilerne, med mål om å forlenge kontrakt med 18-åringen utover den eksisterende til 2025. Bellingham skal ikke bare være en investering, engelskmannen skal utgjøre del av kjernen som skal gjøre Dortmund til kandidat til å hente hjem de største trofeene.

Og hvordan skal Bundesliga-klubben stanse fremstøtene til Liverpool og gjengen?

Jobe Bellingham, høyreving hos Birminghams U18-lag.

Det kommer mer Bellingham de kommende årene. (foto: birmingham, twitter)

Football Insider hevder Dortmund akter å signere kontrakt med Jude Bellinghams 16 år gamle bror som del av en pakke, som skal motivere storebror til å forplikte seg til å bli i klubben på tross av fremstøtene fra Premier League-gigantene.

Her skal alle virkemidler benyttes.